Om restauranten

 

Båringskov gl. Badehotel Fiskerestaurants historie går langt tilbage. Gennem årene har vi udviklet os til, hvad vi er i dag, nemlig en fiskerestaurant og et spisested, hvor fokus er stærkt rettet mod anvendelsen af det bedste fra havet samt bæredygtige lokale råvarer.

 

Vores historie

Det hele startede i 1876, hvor Maren og Peter Jørgen Frederiksen købte den smukke placering ved Båring Vig. Her byggede de et lille traktørsted, hvorfra der blev serveret øl, kaffe og vand for stedets gæster, som kom for at underholde sig med musik og dans. Stedet var samlingspunkt for egnens befolkning og et yndet udflugtsmål.

I 1897 overtog Hans Christian Frederiksen stedet og udvidede det til badehotel med mulighed for overnatning og spisning. Ligeledes blev grundstenen til den nuværende hovedbygning påbegyndt, herefter med faste sæsonåbningstider fra 1. april til 1. oktober, på samme vis som Restaurant Båringskov gl. Badehotel drives i dag – dog med udvidet åbningstid. 

I dag drives Båringskov gl. Badehotel som fiskerestaurant og spisested, hvor fokus er rettet mod alt godt fra havet og i stor udstrækning bæredygtige lokale råvarer.
Vi vægter den lokale forankring rigtig højt, på samme vis som rammerne og historien omkring stedet respekteres højt.

Restauranten drives af Møllers Fiskehus, som også er en lokalbutik.

Åbningstider

Aftenbuffet

Fredag – lørdag fra kl. 17:00 – 22:00

Frokostbuffet

Søndag fra kl. 12:00 – 16:00

 

Kystvejen 4,
5466 Asperup

Kontakt

Du er velkommen til at skrive til os - vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Tripadvisor