Nytårsmenu
Nytårsmenuen for 2024 er endnu ikke fastlagt.Bestilling på tlf: 64 48 12 87.
Afhentning i Møllers Fiskehus, Kystvejen 14, 5466 Asperup.
Bestil senest d. 23/12-2024
Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer.
Nytårsmenuen for 2024 er endnu ikke fastlagt – menuen fra 2023 ses herunder.
Nytårsmenu – almindelig
378 kr. pr. person
Forret:
Hummersuppe tilsmagt cognac med
hummerbrud
Hovedret:
Oksemørbrad, Braiseret svinebryst,
pommes anna, trøffelsauce &
Grøntsagssauté
Dessert:
Vanilje panna cotta med brombærkompot
og ristede mandler
Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer
Nytårsmenu – eksklusiv
550 kr. pr. person
Appetizers:
Appetizers med stenbiderrognscreme,
mørbrad med ravigottecreme, gravad
lårtunge, samt 2 østers
Forret:
Halv hummer med aioli
Hovedret:
Oksemørbrad, Braiseret svinebryst,
pommes anna, trøffelsauce &
Grøntsagssauté
Dessert:
Vanilje panna cotta med brombærkompot
og ristede mandler
Til klokken 24:
Kransekage
Natmad:
Pølsefad med oste
Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer
Nytårshamburgerryg
175 kr. pr. person
Kogt hamburgerryg
Brune- og hvide kartofler
grønlangkål
Til dessert:
Romfromage
Eksklusiv skaldyrsmenu
450 kr. pr. person
1 halv hummer
pil selv rejer
kaviar og blinis
stenbiderrognscreme
2 østers
2 jomfruhummere
hvidløgsmarinerede rejer
Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer
Østerspakken
180 kr.
10 østers, hertil syltede rødløg,
havtornvinaigrette & citron
Tilkøb forret:
til 2 personer, 99 kr.
Hummersupper tilsmagt
cognac med hummerbrud
Tilkøb natmad:
100 kr. pr. person
Pølsefad med oste
Nytårsplatten
145 kr.
Champagnedampet laks
Lakseroulade med hummerbrud
Koldrøget tun
Krabbesalat
Varmrøget laks
Klassisk rejecocktail med dressing
Nytårstapas til 2. pers.
255 kr.
2 slags pølser
2 slags oste
Koldrøget laks
Varmrøget laks
Krabbesalat
Hvidløgsmarinerede rejer
Tunsalat med blinis
Nytårsvinmenu
1.100 kr. – Kan købes til alle vores nytårsmenuer
Til nytårstalen:
Brachetto Suagna Piemonte, mousserende
Til forretten:
Båring mark hvidvin, Rose winery
Til hovedretten:
Marchese di Borgosole Salice Salentino Riserva, Rødvin
Til desserten:
Port of Båring vig, portvin
Til klokken 24:
Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne Demi-sec
Bestilling på telefon 64 48 12 87.
Afhentning i Møllers Fiskehus, Kystvejen 14, 5466 Asperup.
Bestil senest d. 23/12-2023