Nytårsmenu

Nytårsmenuen for 2024 er endnu ikke fastlagt.

Bestilling på tlf: 64 48 12 87.
Afhentning i Møllers Fiskehus, Kystvejen 14, 5466 Asperup.
Bestil senest d. 23/12-2024

Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer.

RING OG BESTIL

Nytårsmenuen for 2024 er endnu ikke fastlagt – menuen fra 2023 ses herunder.

Nytårsmenu – almindelig

378 kr. pr. person
Forret:
Hummersuppe tilsmagt cognac med
hummerbrud
Hovedret:
Oksemørbrad, Braiseret svinebryst,
pommes anna, trøffelsauce &
Grøntsagssauté
Dessert:
Vanilje panna cotta med brombærkompot
og ristede mandler

Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer

Nytårsmenu – eksklusiv

550 kr. pr. person
Appetizers:
Appetizers med stenbiderrognscreme,
mørbrad med ravigottecreme, gravad
lårtunge, samt 2 østers
Forret:
Halv hummer med aioli
Hovedret:
Oksemørbrad, Braiseret svinebryst,
pommes anna, trøffelsauce &
Grøntsagssauté
Dessert:
Vanilje panna cotta med brombærkompot
og ristede mandler
Til klokken 24:
Kransekage
Natmad:
Pølsefad med oste

Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer

Nytårshamburgerryg

175 kr. pr. person
Kogt hamburgerryg
Brune- og hvide kartofler
grønlangkål
Til dessert:
Romfromage

Eksklusiv skaldyrsmenu

450 kr. pr. person
1 halv hummer
pil selv rejer
kaviar og blinis
stenbiderrognscreme
2 østers
2 jomfruhummere
hvidløgsmarinerede rejer

Obs. køb til minimum 2 personer til alle menuer

Østerspakken

180 kr.
10 østers, hertil syltede rødløg,
havtornvinaigrette & citron

Tilkøb forret:
til 2 personer, 99 kr.
Hummersupper tilsmagt
cognac med hummerbrud

Tilkøb natmad:
100 kr. pr. person
Pølsefad med oste

Nytårsplatten

145 kr.
Champagnedampet laks
Lakseroulade med hummerbrud
Koldrøget tun
Krabbesalat
Varmrøget laks
Klassisk rejecocktail med dressing

Nytårstapas til 2. pers.

255 kr.
2 slags pølser
2 slags oste
Koldrøget laks
Varmrøget laks
Krabbesalat
Hvidløgsmarinerede rejer
Tunsalat med blinis

Nytårsvinmenu

1.100 kr. – Kan købes til alle vores nytårsmenuer

Til nytårstalen:
Brachetto Suagna Piemonte, mousserende
Til forretten:
Båring mark hvidvin, Rose winery
Til hovedretten:
Marchese di Borgosole Salice Salentino Riserva, Rødvin
Til desserten:
Port of Båring vig, portvin
Til klokken 24:
Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne Demi-sec

Bestilling på telefon 64 48 12 87.
Afhentning i Møllers Fiskehus, Kystvejen 14, 5466 Asperup.
Bestil senest d. 23/12-2023

Åbningstider

Aftenbuffet

Fredag – lørdag fra kl. 17:00 – 22:00

Frokostbuffet

Søndag fra kl. 12:00 – 16:00

 

Kystvejen 4,
5466 Asperup

Kontakt

Du er velkommen til at skrive til os - vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Tripadvisor